Voorbeelden van display’s zijn:

  • Cosmetica
  • Gereedschappen
  • Food (pet)
  • Haarproducten
  • Boeken
  • Speelgoed

zoek

“Korte lijnen, prettig en professioneel contact. Van kleine tot zeer grote orders, alles is mogelijk! Door een groot aantal competente medewerkers is opschalen en korte doorlooptijden nimmer een probleem!”

“Ik vertel u graag meer over onze mogelijkheden. Neem contact met mij op!”

Mark Veer
072 567 88 41

m.veer@wnk.nl

Opzetten en afvullen display’s

Kent u die mooie displays met allerlei producten? WNK heeft jarenlange ervaring in het zorgvuldig en efficiënt opzetten en afvullen van displays. Het opzetten en vullen van de displays gebeurt in een schone werkomgeving. Hier gaat het vaak om groot volume en korte doorlooptijden.

WNK heeft een ruime opslag- en werkruimte in combinatie met de flexibele beschikbaarheid van mensen die begeleid worden door vakbekwame leiding. Dit maakt ons uw ideale partner voor het opzetten en/of afvullen van uw displays. Wij zorgen ook voor het verpakken en het verzendklaar maken van de displays naar de verschillende afleveradressen. De winkelier hoeft alleen nog maar de beschermende verpakking te verwijderen en de afgevulde display in de winkel te plaatsen.

Ferney display’s opzetten en afvullen 

Ten behoeve van promotionele acties in de diverse vestigingen worden regelmatig kartonnen displays ingezet. Vestigingen ontvangen compleet opgezette en afgevulde displays welke direct in winkel/showroom kunnen worden ingezet.

In de praktijk bleken de logistieke werkzaamheden en het opbouwen van displays lastig te combineren. Ferney heeft WNK gevraagd deze werkzaamheden structureel te verzorgen, zodat eigen medewerkers zich kunnen richten op de logistieke kerntaken.

Bekijk de klantcase >