zoek

“WNK is een goede partner om mee samen te werken. De planningsafdeling is vriendelijk, snel  en correct. De werkzaamheden worden professioneel verricht: volgens afspraak uitgevoerd, zorgvuldig en vaak sneller dan gevraagd. WNK maakt waar: afspraak is afspraak!”

Hilde – Xplorys B.V.

“Wilt u meer weten over onze productiediensten?
Wij helpen u graag!”

Sybren Hornstra
Manager interne werkgelegenheid
072 567 88 41

s.hornstra@wnk.nl


Skal-Logo-e1492518708183

WNK Montage & Verpakking
is Skal gecertificeerd.

Productiediensten

Zoekt u mensen die uw productiewerk tijdelijk uit handen kunnen nemen? Of heeft u een inpakklus die om speciale aandacht vraagt? SW en Re-integratiebedrijf WNK Productiediensten helpt u graag verder!

De aanvulling op elk bedrijf

Wij bieden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de ruimte om zichzelf volledig te richten op een mooi resultaat. Onze 400 medewerkers zorgen dat incidentele klussen of langlopende projecten volledig naar uw wens voor elkaar komen! Dat kan door werk uit te besteden aan de medewerkers op onze sociale werkplaats. Maar wij hebben ook medewerkers die u prima kunnen ondersteunen met werkzaamheden bij u op locatie.

Werk uitbesteden op onze locatie

Wij hebben de “handjes” en het machinepark waarmee we handmatige assemblage of technische werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. We begeleiden uw order met de grootst mogelijke zorg en zorgen dat het traject conform de gewenste kwaliteitsnormen wordt afgehandeld. We kunnen u wanneer u dat nodig heeft aanvullen en u zo helpen antwoord te geven op uw productievraag!

Werkzaamheden bij u op locatie

Als u kiest om het werk bij u op locatie uit te laten voeren, volgt altijd eerst een bezoek door een werkbegeleider. Deze kan onze medewerkers matchen met uw bedrijfsprofiel en opdracht. Dit kan gaan om een groep medewerkers of een individu. Met u richten wij de werkzaamheden zo in dat onze medewerkers optimaal bij u aan de slag kunnen. De begeleiding leveren wij mee of verzorgen wij op afstand. Van kleine korte klussen tot het outsourcen van een geheel of gedeeltelijk productieproces met een team inclusief leidinggevende(n). Wij zijn hiervoor uw partner.

WNK heeft de mensen en het materieel om vele productiediensten uit handen te nemen. Dat kan al snel rendabel zijn! Meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Sybren Hornstra, Manager Interne Werkgelegenheid

Ferney display’s opzetten en afvullen 

Ten behoeve van promotionele acties in de diverse vestigingen worden regelmatig kartonnen displays ingezet. Vestigingen ontvangen compleet opgezette en afgevulde displays welke direct in winkel/showroom kunnen worden ingezet.

In de praktijk bleken de logistieke werkzaamheden en het opbouwen van displays lastig te combineren. Ferney heeft WNK gevraagd deze werkzaamheden structureel te verzorgen, zodat eigen medewerkers zich kunnen richten op de logistieke kerntaken.

Bekijk de klantcase >