Werkgevers Servicepunt Noord-Holland Noord

Het werkgeversservicepunt NHN (WSP NHN) is een samenwerking tussen verschillende (overheid) organisaties van gemeenten, UWV, SW en andere partijen. Bij het werkgeversservicepunt kunt u als werkgever terecht voor arbeidsmarktvragen. U krijgt onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen met een arbeidsbeperking. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiële regelingen. De dienstverlening is kosteloos.

Het WSP NHN sub regio Alkmaar bundelt de krachten in de regio van de organisaties:

  • UWV
  • SW-bedrijf WNK
  • Halte Werk (de gezamenlijke sociale dienst van de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk);
  • De Buch (de gebundelde werkorganisatie van de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo)

Voor de sub regio Alkmaar is WNK Personeelsdiensten dé arbeidsbemiddelaar

werkgever-servicepunt

Meer informatie vind u op www.wsp-nhn.nl.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!