postsorteerder

zoek

Buurmeester_wim

Meer weten? Denkt u aan uitbesteden of wilt u meer informatie over Team detachering? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Wim Buurmeester
06 108 03 811
w.buurmeester@wnk.nl

Uw werkproces (deels) laten uitvoeren door WNK? Wij denken graag met u mee!

Met onze teamdetachering bieden wij u een groep van gemotiveerde medewerkers, bij voorkeur voor een langere periode.  Heeft u een situatie waarbij meerdere medewerkers ingezet moeten worden of wilt u uw werkproces (deels) laten uitvoeren door een groep gemotiveerde medewerkers? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn specialist in het overnemen van grootschalige bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om productiewerk, montagewerk of logistieke werkzaamheden: wij doen het voor u, bij u op locatie.

Maatwerk oplossingen

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om een groepsdetachering succesvol in te zetten. Om u volledig te ontzorgen kunnen wij een leidinggevende inzetten die de groep aanstuurt en uw aanspreekpunt is. WNK biedt u een concurrerend maatwerk tarief. We stemmen de duur van de detachering en de grootte van de groep af op uw vraag. Wij zorgen voor de begeleiding en kunnen ook de leiding overnemen van het uit te voeren proces. Waar nodig zorgt WNK voor de vereiste opleiding en certificering van de medewerkers.

Wie gingen u voor?

  • Bij PostNL Pakketten: In een pakkettensorteercentrum van PostNL voert een groep sorteermedewerkers onder leiding van WNK leidinggevenden een deelproces uit.
  • Bij Stadswerk SW: Voor de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk werken meerdere groepen groenmedewerkers aan het beheer, aanleg en onderhoud van (openbaar) groen.
  • Bij PostNL Postbezorging: In de regio Alkmaar bezorgt een groep postbestellers de dagelijkse post voor PostNL.
  • Bij Vomar:  Op een groot aantal Vomar filialen in Noord Holland zijn diverse winkelmedewerkers werkzaam.