personeelstraining

zoek

Meer weten over onze training en opleiding mogelijkheden? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Ron van Riet
06 229 90 694
r.van.riet@wnk.nl

Wij bieden extra ondersteuning voor het beste resultaat.

Sinds jaar en dag traint en ontwikkelt WNK haar (nieuwe) medewerkers om de stap naar een arbeidsplaats zo goed mogelijk te kunnen maken. Als werkgever kunt u ook gebruik maken van onze expertise en diensten op de volgende gebieden:

Mental Coaching

Dit is een snelle interventie om te onderzoeken welke (irrationele) gedachten en overtuigingen het functioneren ondermijnen.  Deze worden vervolgens omgebogen naar meer realistische overtuigingen en gedachten.

Kortdurende oplossingsgerichte interventies

Dit betreft een kortdurende oplossingsgerichte therapie, geschikt voor mensen met milde tot matig ernstige klachten ten gevolge van een psychiatrische stoornis (bijvoorbeeld ADHD bij volwassenen, depressie, angst of dwangstoornis).

Sterk naar Werk

Dit betreft maatwerktrainingen na overleg met de werkgever, variërend van weerbaarheidstraining, agressieregulatie tot het vergroten van het probleemoplossend vermogen.

Harrie Helpt

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een naaste collega, de kans voor succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd. Om deze reden is Harrie© in het leven geroepen. Deze methodiek helpt werkgevers de begeleiding van werknemers met een arbeidsbeperking goed te regelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van krachten die al in het team aanwezig zijn.

WNK Personeelsdiensten heeft gecertificeerde mental coaches, psychologen en Harrie-train-de-trainers in dienst, zij hebben uitgebreide ervaring in het trainen van cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Waar het voor specifiekere kennis en ervaring nodig is, wordt samengewerkt met externe opleidingsbedrijven.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!