personeelstraining

zoek

Ron-van-Riet

Meer weten over onze training en opleiding mogelijkheden? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Ron van Riet
06 229 90 694
r.van.riet@wnk.nl

Wij bieden extra ondersteuning voor het beste resultaat.

Sinds jaar en dag traint en ontwikkelt WNK haar (nieuwe) medewerkers om de stap naar een arbeidsplaats zo goed mogelijk te kunnen maken. Als werkgever kunt u ook gebruik maken van onze expertise en diensten op de volgende gebieden:

Mental Coaching

Dit is een snelle interventie om te onderzoeken welke (irrationele) gedachten en overtuigingen het functioneren ondermijnen.  Deze worden vervolgens omgebogen naar meer realistische overtuigingen en gedachten.

Kortdurende oplossingsgerichte interventies

Dit betreft een kortdurende oplossingsgerichte therapie, geschikt voor mensen met milde tot matig ernstige klachten ten gevolge van een psychiatrische stoornis (bijvoorbeeld ADHD bij volwassenen, depressie, angst of dwangstoornis).

Sterk naar Werk

Dit betreft maatwerktrainingen na overleg met de werkgever, variërend van weerbaarheidstraining, agressieregulatie tot het vergroten van het probleemoplossend vermogen.

Harrie Helpt

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een naaste collega, de kans voor succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd. Om deze reden is Harrie© in het leven geroepen. Deze methodiek helpt werkgevers de begeleiding van werknemers met een arbeidsbeperking goed te regelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van krachten die al in het team aanwezig zijn.

WNK Personeelsdiensten heeft gecertificeerde mental coaches, psychologen en Harrie-train-de-trainers in dienst, zij hebben uitgebreide ervaring in het trainen van cliënten, zowel individueel als in groepsverband. Waar het voor specifiekere kennis en ervaring nodig is, wordt samengewerkt met externe opleidingsbedrijven.