Intermediair tussen werknemer en werkgever

Job coaching is een individuele voorziening die kosteloos wordt toegekend door WNK om plaatsingstrajecten middels detachering of begeleidwerken te ondersteunen. De jobcoach is degene die zorgt dat werknemers met een arbeidsbeperking, de stap naar een reguliere functie succesvol kunnen (leren) maken. En zo zorgt dat de medewerkers duurzaam aan het werk blijven en uitval wordt voorkomen.

De rol van de jobcoach is gericht op:

  • De werkplek; samen met uw organisatie zorgt de jobcoach dat de medeweker de werkzaamheden in een reguliere functie leert uit te voeren. Zo maakt hij bijvoorbeeld een persoonlijk trainingsprogramma om de nieuwe medewerker het werk te leren.
  • De medewerker; de jobcoach is iemand op wie ze altijd terug kunnen vallen als ze ergens tegenaan lopen dat ze niet kunnen, willen of durven te bespreken met collega of leidinggevende.
  • De werkgever;  voor de leidinggevende of collega is de jobcoach iemand die hen enerzijds helpt de medewerker te begrijpen om zo de best passende omgangsvormen en werkzaamheden te vinden. Anderzijds biedt de jobcoach hulp en advies bij de administratieve kant.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!