zoek

Meer weten? Heeft u een functie beschikbaar of wilt u meer informatie over individuele detachering? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Wim Buurmeester
06 108 03 811
w.buurmeester@wnk.nl

Personeel nodig? WNK detachering biedt de oplossing

Bij regionale bedrijven, van groot tot klein, heeft WNK Personeelsdiensten met succes kandidaten geplaatst op verschillende niveaus. Onze kandidaten hebben zeer verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. De functies die zij bekleden zijn ook zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan conciërge, beveiliger, catering/ horeca medewerker, productiemedewerker, winkelmedewerkers, administratief medewerkers, postbezorgers en zelfs een bakker (nadenken over een bijzondere detachering). Omdat de kandidaten individueel gecoacht, opgeleid en getraind worden, kennen wij ze goed en weten we precies wat hun mogelijkheden zijn.

Sociaal zonder risico

In de praktijk blijkt dat veel werkgevers best bereid zijn om iemand met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen. Maar werkgevers hikken wel aan tegen de risico’s: Wat als het niet bevalt of als iemand ziek wordt? Ook zijn ze bang voor de administratieve rompslomp. Detacheren is hiervoor de perfecte oplossing. WNK Personeelsdiensten verlaagt de drempel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (tijdelijk) in uw bedrijf te plaatsen, door zoveel mogelijk voor u te regelen.

Detachering biedt de volgende voordelen:

  • Gratis proefplaatsing,
  • De kandidaat blijft in dienst van WNK,
  • WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris,
  • Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend,
  • WNK zorgt voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten middels jobcoach,
  • WNK zorgt voor administratieve begeleiding.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Detachering bij EkoPlaza 

Lokale, biologische producten bereikbaar maken voor iedereen. Met een eerlijke prijs van boer tot bord, en echte werkgelegenheid, dat is ons streven.

Ekoplaza

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!