zoek

Meer weten? Heeft u een functie beschikbaar of wilt u meer informatie over Begeleid werken? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Paul Twint
06 108 03 810
p.twint@wnk.nl

U heeft uw medewerkers graag in eigen dienst. WNK Begeleid werken biedt zekerheid

Met de regeling Begeleid werken kunnen bedrijven mensen met een arbeidshandicap (die een Wsw-indicatie hebben) tegen aantrekkelijke voorwaarden in dienst nemen. Als bedrijven dat via WNK Personeelsdiensten doen, verzorgen wij kosteloos de begeleiding en fungeren als vangnet. Werknemers krijgen een reguliere arbeidsovereenkomst. Ook krijgen zij gewoon betaald volgens de geldende cao. Een eventueel lagere arbeidsprestatie wordt gecompenseerd met een loonkostensubsidie. De werknemer staat kortom bij uw bedrijf op de loonlijst en is hiermee een volwaardig medewerker. Medewerkers ervaren dit als een enorme waardering en zijn dan ook zeer gemotiveerd.

Risico beperking

Het in dienst nemen van mensen met een arbeidsbeperking kan vermeende risico’s – zoals ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid – met zich meebrengen. De overheid heeft een aantal waarborgen ingeregeld om het voor u als werkgever aantrekkelijk te maken. WNK helpt u deze waarborgen zo optimaal mogelijk in te zetten.

Waarom kiezen voor begeleid werken?

  • Gratis proefplaatsing, na de proefperiode kunt u de kandidaat in dienst nemen;
  • U heeft de zekerheid van een medewerker die bij u in loondienst is;
  • Via de no-risk polis bent u permanent verzekerd tegen de financiële risico’s met betrekking tot ziekte en volledige arbeidsongeschiktheid van uw medewerker. Het UWV neemt de doorbetalingsplicht van u over;
  • Eventuele aanpassingen op de werkplek komen deels voor rekening van WNK Personeelsdiensten;
  • De werknemer kan onder bepaalde voorwaarden terugkeren naar WNK Personeelsdiensten, WNK fungeert als vangnet;
  • Begeleiding voor de kandidaten en werkgever middels jobcoach vanuit WNK. De vorm, duur en de intensiviteit van de begeleiding wordt afgestemd op ieders behoefte.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!