W1-709x388

zoek

Twinte_paul

Meer weten? Heeft u een functie beschikbaar of wilt u meer informatie over Begeleid werken? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Paul Twint
06 108 03 810
p.twint@wnk.nl

U heeft uw medewerkers graag in eigen dienst. WNK Begeleid werken biedt zekerheid

Met de regeling Begeleid werken kunnen bedrijven mensen met een arbeidshandicap (die een Wsw-indicatie hebben) tegen aantrekkelijke voorwaarden in dienst nemen. Als bedrijven dat via WNK Personeelsdiensten doen, verzorgen wij kosteloos de begeleiding en fungeren als vangnet. Werknemers krijgen een reguliere arbeidsovereenkomst. Ook krijgen zij gewoon betaald volgens de geldende cao. Een eventueel lagere arbeidsprestatie wordt gecompenseerd met een loonkostensubsidie. De werknemer staat kortom bij uw bedrijf op de loonlijst en is hiermee een volwaardig medewerker. Medewerkers ervaren dit als een enorme waardering en zijn dan ook zeer gemotiveerd.

Risico beperking

Het in dienst nemen van mensen met een arbeidsbeperking kan vermeende risico’s – zoals ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid – met zich meebrengen. De overheid heeft een aantal waarborgen ingeregeld om het voor u als werkgever aantrekkelijk te maken. WNK helpt u deze waarborgen zo optimaal mogelijk in te zetten.

Waarom kiezen voor begeleid werken?

  • Gratis proefplaatsing, na de proefperiode kunt u de kandidaat in dienst nemen;
  • U heeft de zekerheid van een medewerker die bij u in loondienst is;
  • Via de no-risk polis bent u permanent verzekerd tegen de financiële risico’s met betrekking tot ziekte en volledige arbeidsongeschiktheid van uw medewerker. Het UWV neemt de doorbetalingsplicht van u over;
  • Eventuele aanpassingen op de werkplek komen deels voor rekening van WNK Personeelsdiensten;
  • De werknemer kan onder bepaalde voorwaarden terugkeren naar WNK Personeelsdiensten, WNK fungeert als vangnet;
  • Begeleiding voor de kandidaten en werkgever middels jobcoach vanuit WNK. De vorm, duur en de intensiviteit van de begeleiding wordt afgestemd op ieders behoefte.