groenvoorziening

Op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, tijdelijk of permanent?

WNK Personeelsdiensten brengt mensen met een arbeidsbeperking en werk in de regio samen. Mensen die in deze doelgroep vallen, kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan uw bedrijf. Als re-integratiepartner van de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Castricum, Heiloo en Langedijk, hebben wij ruime ervaring met het begeleiden en uitplaatsen van mensen met een arbeidsbeperking naar regulier werk.

Wij ontzorgen

Via ons kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet of met een WSW indicatie inzetten in uw bedrijf. Dit kan op twee manieren: via detachering (de kandidaat blijft bij ons in dienst) of ‘begeleid werken’ (de kandidaat komt bij u in dienst en wij leveren de begeleiding). Bij beide vormen bieden wij u kosteloos blijvende begeleiding aan. Deze begeleiding geldt niet alleen voor de geplaatste kandidaat, maar ook aan u als werkgever. De aard en de frequentie van de begeleiding is maatwerk en wordt in overleg met u afgestemd. Als kenniscentrum voor gesubsidieerde arbeid weten we natuurlijk alles over de financiële voordelen en subsidies.  Wij bieden dan ook gunstige tarieven en helpen u met subsidies en belastingvoordelen.

De juiste match

Onze consulenten zorgen voor de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit gebeurt door samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke invulling van uw personeelsvraag. Wij kennen de kandidaten en weten we wat hun mogelijkheden zijn, omdat ze door ons individueel gecoacht, opgeleid en getraind worden. Zo zorgen wij voor gemotiveerde en vakkundige kandidaten.

Sociaal en duurzaam

De Participatiewet met hierbij een mogelijk quotum rond het aantal medewerkers met een arbeidsbeperking, MVO beleid, Social Return bij aanbestedingen, duurzaamheid; allemaal zaken waar u vandaag de dag als ondernemer mee te maken heeft. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK bent u hiermee actief en zonder risico mee aan de slag. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw bedrijf. Wanneer onze kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich altijd tot gemotiveerde en loyale medewerkers.

Werkgevers Servicepunt

WNK werkt nauw samen met andere lokale organisaties welke betrokken zijn bij de re-integratie van mensen met een arbeidsbeperking zoals het UWV, gemeenten en de sociale diensten. Dit met als doel om u als werkgever optimale service te bieden bij uw arbeidsmarktvragen. Hiervoor is een samenwerkingsverband ingericht onder de naam Werkgevers Servicepunt.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Regio Groen over WNK 

In de samenwerking tussen WNK Personeelsdiensten en Regio Groen maken wij onze naam waar door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te bieden op een volwaardig bestaan.

Willem Kesting (Manager)

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!