groenvoorziening

Op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, tijdelijk of permanent?

WNK Personeelsdiensten brengt mensen met een arbeidsbeperking en werk in de regio samen. Mensen die in deze doelgroep vallen, kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan uw bedrijf. Als re-integratiepartner van de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Castricum, Heiloo en Langedijk, hebben wij ruime ervaring met het begeleiden en uitplaatsen van mensen met een arbeidsbeperking naar regulier werk.

Wij ontzorgen

Via ons kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet of met een WSW indicatie inzetten in uw bedrijf. Dit kan op twee manieren: via detachering (de kandidaat blijft bij ons in dienst) of ‘begeleid werken’ (de kandidaat komt bij u in dienst en wij leveren de begeleiding). Bij beide vormen bieden wij u kosteloos blijvende begeleiding aan. Deze begeleiding geldt niet alleen voor de geplaatste kandidaat, maar ook aan u als werkgever. De aard en de frequentie van de begeleiding is maatwerk en wordt in overleg met u afgestemd. Als kenniscentrum voor gesubsidieerde arbeid weten we natuurlijk alles over de financiële voordelen en subsidies.  Wij bieden dan ook gunstige tarieven en helpen u met subsidies en belastingvoordelen.

De juiste match

Onze consulenten zorgen voor de juiste match tussen werkzoekenden en werkgevers. Dit gebeurt door samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke invulling van uw personeelsvraag. Wij kennen de kandidaten en weten we wat hun mogelijkheden zijn, omdat ze door ons individueel gecoacht, opgeleid en getraind worden. Zo zorgen wij voor gemotiveerde en vakkundige kandidaten.

Sociaal en duurzaam

De Participatiewet met hierbij een mogelijk quotum rond het aantal medewerkers met een arbeidsbeperking, MVO beleid, Social Return bij aanbestedingen, duurzaamheid; allemaal zaken waar u vandaag de dag als ondernemer mee te maken heeft. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK bent u hiermee actief en zonder risico mee aan de slag. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw bedrijf. Wanneer onze kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich altijd tot gemotiveerde en loyale medewerkers.

Werkgevers Servicepunt

WNK werkt nauw samen met andere lokale organisaties welke betrokken zijn bij de re-integratie van mensen met een arbeidsbeperking zoals het UWV, gemeenten en de sociale diensten. Dit met als doel om u als werkgever optimale service te bieden bij uw arbeidsmarktvragen. Hiervoor is een samenwerkingsverband ingericht onder de naam Werkgevers Servicepunt.

StadswerkSW over WNK 

stadswerksw

In de samenwerking tussen WNK Personeelsdiensten en StadwerkSW maken wij onze naam waar door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te bieden op een volwaardig bestaan.

Willem Kesting (Manager)