De beste EHBO doos

debesteEHBOdoos

WNK Personeelsdiensten werkt samen met “de BesteEHBOdoos”

“De BesteEHBOdoos” levert en onderhoudt landelijk bedrijfsverbandozen (BHV dozen) bij bedrijven en instellingen. Om dit te kunnen uitvoeren maakt zij zoveel mogelijk gebruik van organisaties die zich richten op de re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de regio Noord Kennemerland is WNK Personeelsdiensten de samenwerkingspartner van “De BesteEHBOdoos”.

De EHBO dozen zijn leverbaar in 3 uitvoeringen. Het is een modulair systeem. De verschillende modules zijn zeer gebruiksvriendelijk samengesteld en voorzien van de juiste materialen, om de meest voorkomende letsels te kunnen behandelen. Ook kan er een branche specifieke module aan toegevoegd worden. Voor de levering en het onderhoud kunnen bedrijven en instellingen een contract afsluiten met “deBesteEHBOdoos”, waarna de medewerkers van WNK Personeelsdiensten de bestelde dozen afleveren, maar ook onderhouden bij u op locatie.

Wanneer u besluit voortaan uw BHV en EHBO dozen up to date te houden door gebruik te maken van deze samenwerkingsconstructie, gaat veiligheid hand in hand met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Materialen die na een controle retour komen worden ook nog eens geschonken aan goede doelen. Dit en het feit dat alle gebruikte verpakkingsmaterialen gemaakt zijn van gerecycled plastic en FSC karton, maken dit project absoluut MVO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen).

Door de werkzaamheden uit te laten voeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogen de facturen van deze werkzaamheden in veel gevallen worden afgetrokken van de Social Return of Investment verplichting bij een aanbesteding. U kunt op deze manier kosten die de organisatie toch moet maken voor de ARBO-wettelijke verplichting voor het op orde hebben en houden van de verbandmiddelen, koppelen aan een Social Returnof Investment verplichting bij een aanbesteding.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.debesteEHBOdoos.nl .