WNK GASTHEER TIJDENS DE REGIODAG 2016!

RegiodagIs een bestuurlijk strategische samenwerking tussen de zeven gemeente in de regio: Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest.

“We willen een regio zijn waar alle inwoners trots op zijn en graag willen (blijven) wonen, leren, werken, vestigen en recreëren”

Om invulling te geven aan genoemde bestuurlijke en strategische samenwerking organiseert Regio Alkmaar maandelijks een bijeenkomst waar bestuurders, raadleden, commissie leden en fractie ondersteuners  geïnformeerd kunnen worden over zaken die spelen en belangrijk zijn voor de regio.

Tijdens de Regiodag 2016, op woensdag 11 mei, stelt WNK de faciliteiten van haar gebouw beschikbaar voor de bezoekers van deze dag. Naast een impressie van het gebouw maakt u ook kennis met een aantal diensten die WNK aanbiedt in het kader van personeelsvoorziening. WNK zal, omdat de parkeerfaciliteiten beperkt zijn, pendelbusjes voor u inzetten vanaf het parkeerterrein van voetbalvereniging Kolpingboys. Ook zal WNK de catering van deze dag voor u verzorgen.

Momenteel bent u doorgelinkt naar de website van WNK, u bent “geland” op de site die speciaal voor deze Regiodag is opgesteld. Wij hopen echter dat u nog verder zult kijken op de site naar de mogelijkheden die WNK u te bieden heeft als personeelsdienstverlener.

Zo kunt u bij WNK terecht voor flexibel personeel in het kader van de WSW of de Participatiewet. Daarnaast biedt WNK diverse mogelijkheden tot het uitbesteden van werkzaamheden. Voor aanvullende vragen kunt u tijdens de Regiodag één van de aanwezige Managers aanspreken.

Wij heten u graag welkom tijdens deze Regiodag op 11 mei 2016.

 

 

Regiodag 2016#1:
Thema Werk

op woensdag 11 mei 2016,
15.30-21.00 uur bij
WNK personeelsdiensten
Hertog Aalbrechtweg 32
1823 DL AlkmaarHier klikt u voor het programma
Hier klikt u voor direct aanmeldenwerk
WNK pendel

In verband met beperkte parkeergelegenheid in de omgeving van WNK Personeelsdiensten aan de Hertog Aalbrechtweg, rijden er voor u vanaf 15.00 uur pendelbusjes vanaf het parkeerterrein van voetbal-vereniging Kolping Boys, Beverdam 3, Alkmaar naar de locatie van WNK Personeelsdiensten.
Uiteraard wordt u na afloop ook weer terug gebracht naar de parkeerplaats van Kolping Boys.Pendelbus