ANIMATIE & FILMPRESENTATIE WNK PERSONEELSDIENSTEN

Presentatie van de films “Hoi, wij zijn WNK Personeelsdiensten” en
“Werken op Agriport” tijdens de regiodag op 11 mei 2016.

Woensdag 11 mei 2016 heeft WNK Personeelsdiensten gastvrijheid verleend aan 70 deelnemers aan de “Regiodag Alkmaar”. Tijdens deze bijeenkomst werd door middel van de presentatie van  een animatiefilm een indruk gegeven van de organisatie WNK Personeelsdiensten.

Ook werd tijdens deze bijeenkomst een film vertoond over de samenwerking met Barendse DC  op Agriport in Middenmeer Door de aanwezige bestuurders uit de regio Alkmaar werd vol lof gesproken over de inzet en kwaliteiten van onze medewerkers. Willem van Eijk verwoorde in onderstaande tekst zijn waardering en dank aan allen die bij de organisatie van deze bijeenkomst betrokken zijn geweest.

“De Regiodag bij WNK is een groot succes geworden. De professionele inzet van de medewerkers van kantine, receptie, TOD, ICT, M & V, Agriport, Postnl, schoonmakers, chauffeurs en alle anderen was de doorslaggevende succesfactor.

WNK

WNK heeft zich aan de regio laten zien als een vitale organisatie met een groot organisatorisch potentieel Ik wil iedereen een groot compliment geven en danken voor jullie inzet. Het was gewoon klasse!”

 
  • Werken bij PostNL

  • Animatie over WNK

  • Film werken op Agriport